Budapest a MIPIM ingatlanfejlesztési kiállításon

Az évente Cannes-ban megrendezett MIPIM ingatlanfejlesztési kiállítás, vásár és konferencia a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény, amelyen Budapest minden évben képviselteti magát. A 2011-es MIPIM-et március 8-11. között rendezik meg. Budapest első alkalommal jelenik meg európai léptékben is számottevő várostérségként, azaz Budapest Metropolisz Régióként, és nem önálló városként. Budapest a várospartnereivel közösen hangsúlyozza majd az összefüggő metropolisztér kritikus tömegét az európai befektetői piacon.

MIPIM: Itt gyűlik össze az ingatlanfejlesztők színe-java

MIPIM: Itt gyűlik össze az ingatlanfejlesztők színe-java

Tovább…

A Szeretem Budapestet Mozgalom és a Studio Metropolitana a külföldiekkel együtt tesz az élhetőbb Budapestért

A Szeretem Budapestet Mozgalom és a Studio Metropolitana a külföldiekkel együtt tesz az élhetőbb Budapestért, a The Budapest Times és a Budapester Zeitung hasábjain.

A Mozgalom 2009-es programjai: vadplakátok, falfirkák, óriásplakátok és az utcán lakók helyzete. Tovább…

Kiállításmegnyitó 2008. november 28. 18 órakor

A Szeretem Budapestet Mozgalom bemutatja a Studio Metropolitana őszi pályázatára beérkezett munkákat.

Számodra milyen Budapest? Gyere, és válaszd ki a kiállításon! Várunk az ünnepélyes kiállítás-megnyitónkon sorra kerülő eredményhirdetésre és díjátadóra.

Időpont: 2008. november 28. péntek 18 óra
Helyszín: a Szeretem Budapest kiállítótermében: Szarka u. 3. Tovább…

Budapesti lakótelepek

A budapesti lakótelepek megítélése

A Studio Metropolitana Kht. sajtótájékoztatója, 2006. január 24. (Sajtóanyag)
A Studio Metropolitana Urbanisztikai Kutató Központ Kht. tanulmányt készített a fővárosi lakótelepek megítéléséről. A kutatás a lakótelepek mellett a budapestiek egyéb lakóhely-típusokról alkotott véleményét, illetve költözési szándékait és azok okait is vizsgálta. A tanulmány tapasztalatait Ongjerth Richárd, a Studio Metropolitana ügyvezetője, Dr. Bakonyi Tibor főpolgármester-helyettes, valamint Bihary Gábor, a Fővárosi Közgyűlés Európai Integrációs és Külügyi Bizottságának elnöke sajtótájékoztatón mutatta be. Tovább…