A Verseny utcai piac helyzetének rendezése

Bojár Iván András városarculati tanácsnok levélben kereste meg a VIII. kerületi Önkormányzat jegyző asszonyát, Dr. Xantus Juditot, a Verseny utcai piac helyzetének rendezése ügyében, miután az önkormányzat bezárta a piacot. A piac a megfelelő engedélyek birtokában újra kinyitna, azonban a városarculati tanácsnok azt kérte a jegyző asszonytól, hogy az engedélyek megadását szigorú szabályokhoz és kötelezettségekhez kössék.

Tovább…

Lánchíd falfirka-mentesítés: 2009. október 15.

A Lánchídról több tucat aktivista takarította le a falfirkákat

A Lánchídról több tucat aktivista takarította le a falfirkákat

Tovább…

Vadplakát-mentesítés Újlipótvárosban

A Szeretem Budapest Mozgalom Újlipótvárosi tagszervezete vadplakát-mentesítési akciót szervez a City Guardian Kft-vel együttműködve 2009. október 16-án Újlipótvárosban, melyre mindenkit – aki Újlipóciát szebbé és kellemesebbé akarja tenni – szeretettel várunk!

Tovább…

Megfirkálták Ocskay László emlékművét

A Budapesti Városvédő Egyesület és a Szeretem Budapestet Mozgalom segítséget kér az Ocskay László tiszteletére állított emlékmű megfirkálása ügyében (Ocskay László 1944-ben nagyon sok magyar zsidó életét mentett meg). 2009 tavaszán egy alkalommal már a “tag” megszállottjai meggyalázták az emlékoszlopot.

Tovább…

Budapest másként – Falfirka-mentesítési akció a Lánchídon

2009. október 15-én kerül sor a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu) szervezésében a Messer Hungarogáz Kft. aktív együttműködésével az immár szokásos, több korábbi állomás (Nagykörút, Rókus Kórház, Erzsébet-híd) után megrendezendő aktuális őszi falfirka-mentesítési akcióra.

Budapest Másként

Budapest Másként - Falfirka-mentesítési akció a Lánchídon

Tovább…