A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a SzeBu. A verseny során az utóbbi időszakban falfirkáktól megszabadított emblematikus épületekre lehet szavazni honlapunkon. Az első három helyezett ház a dicsőségen túl ingyenes falfirka-mentességet élvezhet további egy évig.

Házak Szépe 2010

Házak Szépe 2010 - Szépségverseny a budapesti házak számára


Első alkalommal hirdetnek házszépségversenyt a fővárosban. A Házak Szépe 2010 nevű verseny keretében Budapest öt belvárosi kerületében keresik a legszebb, falfirkáktól megtisztított lakóépületet. A SzeBu által meghirdetett versenyen olyan házak vesznek részt, amelyeket az utóbbi években tisztítottak meg a korábban a belváros számos épületét elcsúfító falfirkáktól, graffitiktól. A versenyre nevezett házakra bárki szavazhat, aki szereti azt a házat, ahol lakik, van kedvenc belvárosi háza vagy örül neki, hogy megtisztult az az épület, ami mellett nap, mint nap elmegy.

A szavazók a HÁZAK SZÉPE 2010 OLDALON (a versenyzők menüpont alatt) adhatják le 2010. november 30-ig voksukat azokra az épületekre, amelyeket az ajánlott versenyzők közül a legszebbnek találnak. A SzeBu akciójának nem titkolt célja, hogy minél több budapesti figyelmét felhívja a falfirka-mentes fővárosi épületek szépségére, lakókörnyezetünk tisztántartásának fontosságára.

Az összes kép megtekinthető ITT!