Magyarországon igen sok a színehagyott köztér és épület. Márpedig színek nélkül nem él semmi… A sok szürke, barna, fekete nemcsak a kedvünket, hanem életminőségünket is rombolja. De akkor mit tegyünk ellene?

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatot ír ki környezetünk színesítésére. A Let’s Colour projekt lényege, hogy mi is felfedezzük a színek jelentőségét. Eljött az idő, amikor bármely utca vagy közösségi tér inspiráló színekben pompázhat. A pályázaton induló közösségek, önkormányzatok, vagy magánszemélyek ezen az oldalon versenyeznek a felhasználók szavazataiért. A pályázati felhívást ITT elolvashatjátok.

A nyertes/nyertesek a Let’s Colour program keretében az egyesülettől kapott festékkel tehetik szebbé s egyben élhetőbbé a környezetüket. A nyertes felületek színeit, stílusát az egyesület tervezi meg, az akciót pedig a helyi közösség összefogásával, együtt valósítjuk meg az idei nyár folyamán.

Erre pl. klassz példa volt a Színes Város projekt, képeket ITT találtok még.

Az akcióhoz a SzeBu is csatlakozik, a részletekről, közös tervekről hamarosan beszámolunk! Addig is informálódjatok a projektről a Facebook-on is vagy olvassátok el a sajtóanyagot.