Titeket is zavar, hogy országszerte utcákat, parkokat, erdőket önt el a szemét? Itt az alkalom, hogy közösen tegyünk ellene! 2011. május 21-én a TeSzedd! akcióval bebizonyítjuk, hogy a szemétszedés is lehet valódi közösségi élmény! A SzeBu is képviselteti magát, Benneteket is sok szeretettel várunk!

A hivatalos megnyitó a Gödör Klubnál lesz, találkozó ¾ 10-kor.

TeSzedd! akció:2011. május 21.

TeSzedd! akció:2011. május 21.

Lehetőség szerint mindenkinek azt javasoljuk, hogy a lakóhelyéhez (regisztráció során megjelölt terület) közeli helyszínre menjen szemetet szedni, de ha van kedvetek, akkor gyertek az Erzsébet tér és Gödör környékére segíteni, csatlakozzatok hozzánk.

Az Erzsébet tér “kitakarítása” után csatlakozhatunk a 6. vagy 7. kerület valamelyik csoportjához, akik szintén a Gödörnél találkoznak majd. Ha kérdésetek lenne: Sokorai Esztert keressétek (telefonszám: 70/ 397 8004, csak nagyon sürgős esetben) vagy írjatok ide: info@szeretembudapestet.hu. A szervezéssel kapcsolatban a budapest@teszedd.hu címen tehettek fel még kérdéseket, illetve bővebb tájékoztatást a helyszíni önkéntes csoportvezetőktől kaphattok a nap részleteiről, a hulladékok fajtájáról és az egészségügyi előírásokról.

Az akció tervezett kezdése 10 óra, cél az, hogy 4-5 óránál ne legyen hosszabb. Természetesen, akik szívesen maradnának tovább, semmi akadálya.

A szervezők célja, hogy minden helyszínre elegendő zsák és kesztyű kerüljön, de lehetséges, hogy a tervezetnél több résztvevő lesz, ezért amennyiben lehetőségetek van rá, hozzatok magatokkal kesztyűt. És ne felejtsetek el megfelelő ruhát és zárt cipőt viselni és az ivóvízről és élelemről is gondoskodjatok.

Gyertek minél többen!