Ha valaki most járja Budapest utcáit, akkor nagyon sok helyen az alábbi „jelenségekkel” találkozik: koldusok, kéregetők az utcákon, az Andrássy úton alvó hajléktalanok, lepusztult és magára hagyott közterek, illegális árusok az aluljárókban, életvitelszerűen letelepedett utcán lakók, újra vadplakátokkal összeragasztott belvárosi utak. A Szeretem Budapestet Mozgalom számára teljességgel érthetetlen, hogy a Főváros miért nem küzd megfelelően a szemét, a kosz, a rendetlenség ellen – legalább azokban a hónapokban,  amikor turisták lepik el a várost.

Vadplakátlanítsuk együtt Budapestet!

A Szeretem Budapestet Mozgalom a közterületi rendetlenségek felszámolására eddig is számos akciót szervezett, ezt augusztus és szeptember hónapban is folytatni kívánjuk:  vadplakát-mentesítést szervezünk azzal a céllal, hogy legalább a vadplakátok miatt ne kelljen szégyenkeznünk a idelátogatók előtt.

Kérünk ezért minden egyént, lakost és szervezetet, hogy jelentkezzen és csatlakozzon: együtt tegyük tisztává és vadplakát-mentessé a Belváros főútvonalait és köztereit!

Időpont: 2009. augusztus 17., hétfő, 09:30
Helyszín: Baross utca – Nagykörút kereszteződése

Korábbi megkereséseink alapján a Fővárosi Cigány Önkormányzat már jelezte részvételét az akcióban. Jöjjenek el Önök is!

A további információkkal és részletekkel kapcsolatban e-mailben értesítjük az érdekelteket. Kérdéseiket, javaslataikat megtehetik az info@szeretembudapestet.hu és az irodavezeto@szeretembudapestet.hu e-mail címeken.

Kérjük, hogy folyamatosan látogassák honlapunkat és csatlakozzanak az akcióhoz!

Csatlakozzanak Hozzánk, hogy közösen tisztítsuk meg Budapestet az illegális plakátoktól! Várjuk Önöket 2009. augusztus 17-én!

 
Üdvözlettel és köszönettel:
Szeretem Budapestet Mozgalom