Szeretnénk ezúton is még egyszer megköszönni Mindenkinek, hogy aktívan részt vett a 2009. október 15-i Lánchíd falfirka-mentesítési akción. Az akció sikeres volt, ezt elsősorban a sok közreműködőnek és önkéntesnek köszönhetjük.

Külön köszönet illeti a Messer Hungarogáz Kft. és a Café PR munkatársait, akik mind a szervezésben, lebonyolításban, illetve a kommunikációban hatalmas segítséget nyújtottak ahhoz, hogy ez a civil kezdeményezés sikerrel járjon. Szeretnénk egyúttal megköszönni az önkéntesek (Ág Alapítvány, British American Tobacco Hungary Kft., Budapesti Városvédő Egyesület, CB Richard Ellis, Építész Klub Budapesti Műszaki Egyetem, Fővárosi Cigány Önkormányzat, Podmaniczky Páholy) munkáját, illetve a szakcégek (Fair Station Kft., Ifotech Kft, Tiszta Város Kft., Market Zrt., Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.) közreműködését, hiszen az ő segítségük nélkül nem jöhetett volna létre az akció.

A Lánchidat nem sikerült teljesen falfirkátlanítanunk, de a közreműködő szakcégek gondoskodnak a híd a teljes fafirka-mentesítéséről.

Köszönjük még egyszer a munkát, sok sikert kívánunk Mindenkinek és reméljük, hogy még több ilyen közös akció során tudunk együtt dolgozni, együttműködni.

Üdvözlettel:

Bojár Iván András, elnök
Szeretem Budapestet Mozgalom

A Lánchíd a falfirka-mentesítés előtt:


Sajtótájékoztató:

Munka közben:

A Lánchíd a falfirka-mentesítés után:

Fotókiállítás