MEGHÍVÓ – Falirka eltávolítás

CSR kicsit másképp, avagy közös vállalati önkéntes nap

Adományokból és CSR-tevékenységgel folytatódik a főváros falfirka-mentesítése

A Magyar Adományozói Fórum Üzleti Klubjának tagjai a Generali, a Holcim, a Magyar Telekom, a Pannon és a Vodafone meghívják Önt közös vállalati önkéntes napjukra. Októberben a Market Zrt. segítségével a Rákóczi út egyik oldalán már megkezdődtek a munkálatok; 2008. november 4-én pedig az üzleti életben vetélytárs, de az adományozás területén együttműködő cégek dolgozói közül mintegy ötvenen – a Szeretem Budapestet Mozgalom falfirka ellenes kampányához kapcsolódva – megtisztítják a Szent Rókus Kórház és a Szent Rókus templom falait, valamint egy szintén a firkálás áldozatául esett autóbuszt.

A társadalmi munka és a felhasznált anyagok összértéke eléri a 1,5 millió Ft-ot. A falvédő bevonatokat Erzsébetváros és Józsefváros önkormányzatai biztosítják. 2008 novemberétől tehát a Rákóczi út e szakasza is bekapcsolódik a monitoring rendszerbe; innen lehet folytatni a Belváros főbb útvonalainak további falfirka-mentesítését 2009-ben is.

Időpont: 2008. november 4. (kedd) 10.00 óra
Helyszín: Budapest, VIII. Kerület, Blaha Lujza tér 1., Corvin parkoló
Sajtótájékoztatót tart: Dr. Molnár Klára, a MAF ügyvezető igazgatója; Bojár Iván András, a Szeretem Budapestet Mozgalom elnöke és Dr. Göböl Zsolt, a Szent Rókus Kórház főigazgatója.

Megjelenésére feltétlenül számítunk! Kérjük, részvételi szándékát jelezze a (06 1) 237 6027-es telefonszámon, vagy az onkentesnap@donorsforum.hu e-mail címen.

További információ:

Magyar Adományozói Fórum
Halek Márta
tel: (06 1) 237 6027
fax: (06 1) 237 6029
mobil: 06 70 255 9024
e-mail: marta.halek@donorsforum.hu