Az építészet és a design közügy. Mindegy, hogy ki a beruházó, mindegy, hogy ki a gyártó, a végeredményt mi magunk, a végfelhasználók tapasztaljuk. Látjuk, nézzünk, tapintjuk, használjuk, de a legfontosabb: együtt élünk vele és beszélünk róla. E tekintetben az elmúlt évek egyik legfontosabb eredménye, hogy végre már Magyarországon is kezd kialakulni a közbeszéd, építészetről és designról egyaránt.

Az OCTOGON architecture&design és a radiocafé 98.6 együttműködésének végeredménye az „Építő kritika” – minden kedden 19.00-20.00 óra között a radiocafé 98.6 – on! Műsorvezetők: Bojár Iván András és Tüske Ferenc.

A mai adás témája: Nők, város, terror! Budapest hétköznapjai

Tud róla, hogy született elképzelés Budapest leggyűlöltebb irodaházainak felrobbantására? Az Építő Kritika kedd esti adásában további részleteket ismerhetünk meg, ahol a firss Európa-díjas Szécsi Noémivel beszélgetnek a műsorvezetők most megjelent Utolsó Kentaúr című regényéről. Vendég lesz még Hámori Gabriella színésznő is, az I Love Budapest, illetve a mostanában megjelenő Budapest című filmek főszereplője. Nők, város, terror.